skip to Main Content

Kristiansand Bådsenter er et selskap eid av Grimstad Bådsenter som er Sørlandets ledende Båtleverandør.

Grimstad Bådsenter ble etablert i 1979 av Rune Jørgensen, så med andre ord er dette et firma med lang fartstid i bransjen. I 2007 ble det også etablert en ny båtbutikk under vingene til Grimstad Bådsenter, denne gangen ble det på Stoa i Arendal, og navnet ble Arendal Bådsenter.
I 2010 var det igjen tid for å etablere en ny båtbutikk, denne gangen var det lysten til å starte opp vestover som fristet og Kristiansand ble stedet. Dermed kjøpte Grimstad Bådsenter opp Yamaha Center Sør (Gabrielsen Marine) og butikken fikk naturlig nok navnet Kristiansand Bådsenter.

Vi holder til sentralt i Sørlandsparken i Kristiansand, og vi på Kristiansand Bådsenter er stolte av å forhandle kvalitetsproduktene fra Europa og Norges mest populære båtmerker som Yamarin, Finnmaster, Buster, Pioner, Brig og Grand gummibåter. Alle båtene leverer vi med Yamaha påhengsmotorer.Vi selger også vannscootere  – Yamaha Waverunner.

Yamaha er en klar markedsleder i Norge, og er Norges mest solgte påhengsmotor hele 38 år på rad. Yamaha har motorer fra 2,5 – 350 Hk.

Vi tilbyr et komplett båtprogram fra 8-30 fot.
Med daycrusere, skjærgårdsjeeper, yrkesbåter og R.I.B..

Åpningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 17.00 (April-August)
Lørdag: 10.00 – 13.00 (April-August)

N.B kontakt oss for visning utenom åpningstid!