Askeladden C61 Bowrider

Gedigen plass – suveren beskyttelse. C61 Bow Rider er et levende eksempel på Askeladdens nye designlinje hvor spennende former og ny materialbruk har imponert en samlet båtbransje.

Askeladden C61 Centerconsole

Årets råeste skjærgårdsjeep! Askeladden setter igjen en helt ny standard for fartspregete landstedsbåter.

Askeladden C61 Cruiser

Vårt beste skrog noen gang! Basert på samme skrog som C61 Bowrider og Center Console med forbedret ytelse.

Askeladden C65 Bowrider

Askeladden C65 Bow Rider er andre båt på den nye C65-Plattformen. Den gedigen akter cockpiten er hentet fra C65 Cruiser med sitteplass til hele 7 personer.

Askeladden C65 Cruiser

Nominert til European Power Boat of the Year 2018! Med C65 Cruiser markerer Askeladden videreføringen av en serie nyheter som vil glede det norske båtmarkedet i årene som kommer.

Askeladden C78 Cruiser

NYHET – Fullverdig weekendbåt for to C78 Cruiser er en stor dagstur- og weekendbåt laget for nordiske forhold.

Askeladden C80 Cruiser

NYHET – Stor weekend-cruiser. Askeladden lanserer en ny stor dagstur- og weekend-cruiser tilpasset det Nordiske markedet

Askeladden C83 Cruiser STI

Stor weekend-cruiser. Outboardmotoren har fundamentalt endret fritidsbåtmarkedet, og nå gjenskapes tidlige båtklassikere i ny og moderne drakt med outboardrevolusjonen som ryggrad.

Askeladden P76 Weekend

En optimal flerbruksbåt. Styrhusbåt-markedet har tradisjonelt hatt korte takløsninger og lukket akterdekket med konvensjonelle kalesjeløsninger.

Askeladden P79 Weekend

Et generasjonsskifte. Ved å lansere den lukkede styrhusbåten P79 Weekend, prøver Askeladden å revolusjonere standarden som slike båter måles etter.

Askeladden P92 SUV

En helt ny type P-serie båt

Jeg ønsker tilbud på 

Askeladden C61 Bowrider

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil sende deg et tilbud. Bruk meldingsfeltet til å beskrive tilleggsutstyr og hvor du ønsker båten levert.