Grand - designet og bygget for å gi optimal spenning og følelsen av luksus, komfort og sikkerhet uansett hvor reisen din tar deg.

Grand Golden Line 380

Grand Golden Line 380 en meget lekker RIB som egner seg for opptil fem personer. Dette er en modell i den forseggjorte Golden Line serien, noe som medfører mye mer omfattende innredning og påkostede detaljer enn det som er vanlig for RIB-joller i denne størrelsen.

Grand Golden Line 420

Grand Golden Line 420 plasserer seg midt mellom bestselgerne G380 og G500. Båten har et flott og gjennomtenkt design, med nydelig støpt innerliner. Den integrerte sofaen akterut har stort stuverom og gir en god kjøreposisjon.

Grand Golden Line 500

Grand Golden Line 500 er en luksus RIB fra Grand. Båten har fått et design språk, som vi også kjenner fra de nye større Grand båtene i Golden Line serien, med god V-bunn og fart og sjøegenskaper som en større båt.

Grand Golden Line 580

Med et nytt og spenstig design på konsoll og seter, kombinert med et nyutviklet V-bunns skrog gjør dette til en fullverdig medlem av Golden Line familien.

Grand Golden Line 600

Drive 600 har en rekke smarte løsninger og nyvinninger. Ta for eksempel aktersofaen, som enkelt kan gjøres om til to solsenger, noe som utnytter plassen på hver side av motoren optimalt.

Grand Golden Line 650

Grand Golden Line 650 setter ny standard for 6,5 meters klassen! En meget lekker og godt designet båt, med fantastisk god utnyttelse av plassen. Med Golden Line 650 begynte Grand med blanke ark.

Grand Golden Line 750

Grand 750 Golden Line er en helt ny modell for 2019, som plasserer seg mellom den populære G650 og flaggskipet G850.

Grand Golden Line 850

Grand Golden Line 850 er en helt ny RIB fra Grand. Dette er den hittil største RIB’en fra Grand, og det merkes godt!Sjøegenskaper og komfort er i særklasse, det er rikelig med plass og godt med ekstrautstyr tilgjengelig.

Jeg ønsker tilbud på 

Grand Golden Line 600

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil sende deg et tilbud. Bruk meldingsfeltet til å beskrive tilleggsutstyr og hvor du ønsker båten levert.