Waverunner EX DeLuxe

EX DeLuxe – det beste er sjelden så rimelig. Vi presenterer nye, innovative Yamaha EX DeLuxe – for mennesker som ønsker maksimal pålitelighet og ren og skjær moro på vannet – i en smidig maskin som både er allsidig og enkel å håndtere.

Waverunner EX Sport

Møt en annen rimelig vannscooter, nye Yamaha EX Sport.

Waverunner FX Cruiser HO

En luksuriøs måte å utforske nye horisonter på. FX Cruiser HO er komfortabel og har god ytelse, slik at du kan nyte dager på vannet fylt med avslapning og fornøyelse.

Waverunner FX High Output

Oppdag hva allroundfunksjonalitet virkelig betyr. FX HO er den ideelle blandingen av ytelse og økonomi kombinert med funksjoner lagd for å revolusjonere både tur- og sportskjøring.

Waverunner FX SVHO

Gi alle eventyrene dine ekstra trykk

Waverunner FXCruiser SVHO

Your supercharged passport – to Express Cruising

Waverunner FXCruiser SVHO Limited

Vår nye Limited Edition – nå har du ingen grenser. Allroundfunksjonene til vårt nye flaggskip WaveRunner Limited er forbløffende.

Waverunner GP1800

Nye GP1800 – this is TRUE high-performance

Waverunner SuperJet 700

Legendarisk – for konkurransebruk! Fører og legendarisk maskin i perfekt harmoni. I ett med hverandre og med vannet. Det er slik man vinner racene.

Waverunner VX Cruiser

Experience the difference. Cruise med VX!

Waverunner VX Cruiser High Output

Amazing power. Fantastiske funksjoner. VX Cruiser HO.

Waverunner VX Deluxe

Denne allrounderen er vanskelig å slå. Sporty design, fremragende ytelse, eksepsjonell økonomi, lite vedlikehold og mange funksjoner har gjort VX-modellene våre til de mest ettertraktede vannscooterne.

Waverunner VXR

Når du føler for å erobre vannet… Ta for eksempel VXR. Den er en sofistikert blanding av sports- og cruisemaskin og er spesielt utformet til å utnytter de mange avanserte, driftssikre løsningene Yamaha har utviklet og testet de siste årene.

Jeg ønsker tilbud på 

Waverunner EX DeLuxe

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil sende deg et tilbud. Bruk meldingsfeltet til å beskrive tilleggsutstyr og hvor du ønsker båten levert.